Jeren kotisivut

Vaikka ainut keräily-kohteeni tällä hetkellä, joihin näen järkeä sijoittaa ylimääräisen rahan, jos sitä on joskus, on Nintendo 3ds-pelit.

Listaan myös Blu-ray-kokoelmani, vaikka se kokoelma on toistaiseksi vielä kovin niukka, mutta alati kasvava.

DVD-kokoelmaani tai CD-levy-kokoelmaani en listaa, koska DVD-levyjä on varastossani monta pahvilaatikollista, ja CD-levyistä olen luopunut suurimmista osasta, paitsi niissä, joissa minulle on henkilökohtaista tunnearvoa, enkä hanki enää DVD-, tai -CD-levyjä aktiivisesti.

Vaikka ensisijainen tietotekniikka-aiheinen kanavani netissä on Tietokoneblogini, päätin aikani kuluksi avata tällekin harrastepohjalta ylläpitämälleni sivulle Tietotekniikka-aiheita käsittelevän artikkelisarjan. Jatkoa on tulossa, mutta syvensin Injektio-hyökkäyskäsitystä viitaten Blogi-artikkeliini, johon aktiivinen kommentoija -nimimerkki ”Matti” -avasi keskustelun.

Lisäsin sivulleni yhteydenotto-lomakkeen, jolla voi lähettää minulle viestin, jos on jotain asiaa.

New Feedback Form added to this site (https://www.tunrikirjuri.net). Feel Free to contact me if you anything to say. I’m open-minded for a feedback.

Perustin helmikuussa 2019 Uusi Suomi -palveluun sekä ”Vapaalla”, että ”Puheenvuoro” -osastoille omalla nimelläni blogit. Lisäsin linkit ”Blogitoiminta”-sivulleni.

Ehostin vähän sivuni järjestystä, ja samalla raotan blogitoimintani lisäksi musiikkitoimintaani, teatteritoimintaani, videotoimintaani sekä poliittista toimintaani uusien alasivujen muodossa. Löydätte ne varmasti joko vasemmalta ”Kuka olen?” -alasivuilta linkit, tai valikosta ”Kuka olen” -alavalikosta.

Päivitin ”Koroton pikavippi” -sivuston mainoksen uuteen, kun havaitsin, että edellinen oli lakannut toimimasta.

Jos joku pähkäilee oman levynsä julkaisusta digitaalisille julkaisu-alustoille ja haluaisi rojalteja esim. Apple iTunesista tai Spotifysta, oma ratkaisuni musiikin esittämiseen ja jakeluun on Distrokid. Halpa, kätevä ja simppelin käyttöliittymän omaava palvelu takaa elämänmittaiset tulot omista kappaleista, tai vielä haudassakin tulot saa pyörimään, jos ostaa kappaleelle ”Legacy” -option.

Musiikin Jakelusopimus (Spotify, Apple iTunes, Google Play, yms…)