Jeren kotisivut

Päivitin Nintendo-kokoelmaani pari uutta Wii U -peliä, jotka ovat olleet viime aikoina hankinnan alla ja nyt pelikokoelmassani.

Osallistun Pentti Viherluoto -seuran vuoden 2020 järjestämään laulukilpailuun.

Lähetin jokin aika takaperin esikarsintaan kahden kappaleen demoäänitteen, ja äänitteet ovat kuunneltavissa kotisivuillani.

Lauloin esikarsintademoina ”Puhelinlangat laulaa”, ja ”Kaukainen ystävä”.

Nyt kun Turun AMK:n kuvataide-opintoihin elokuvalinjalle on hakuaika päättynyt, voin täyttää lupaukseni elokuvablogini ja muille kanavieni seuraajilleni sen osalta, kun lupasin julkaista tällä sivulla ennakkovalintatehtävät kevään toisen yhteishaun vuoden 2020 -osalta omat vastaukseni tehtäviin. Saa nähdä, mitä raati on mieltä niistä, suovatko he minulle mahdollisuuden osoittaa luovuuteni osaamisen osalta myös valintakokeessa?

Tämä oli ensimmäinen kerta elämäni aikana, kun hain kuvataide/elokuva-linjalle. Tiedän sen, kun sinne on vaikea päästä, kun vuosi vuodelta yhä useampi hakija pyrkii sinne, ja aloituspaikkoja taitaa olla alta kymmenen?

Klikkaa vasemmalta valikosta ”Kuvataide – Elokuva”, ja pääset ennakkovalintatehtäviäni lukemaan pdf-tiedostoista, jotka upotin osaksi kyseistä alasivua.

Lisäsin uuden alidoimainin sivu-portfoliooni. Umpihanki -idea lähti liikkeelle takatalven saavuttua Turkuun 2020 helmikuun lopussa, ja yhä syvenevä WordPress -harrastaneisuuteni valossa yritän laajentaa sosiaaliporno-aspektilla jotain empiriaan pohjautuvaa materiaalia täällä.

Lisäksi luovaa lyyrista sanavirtaani voi seurata Umpihangessa!

https://umpihanki.tuntikirjuri.net

Rauhaisaa joulun aikaa kaikille kotisivuni vierailijoille, vakituisille seuraajilleni, tai satunnaiskävijöille!

Ja menestystä vuodella 2020, yrittäjille voinee toivottaa tuloksellista ensi vuotta 2020 myös!

Sanaviihde on parasta! Kieliviihde!

Lisäsin valikkoon ”Sanaleikit” -osion, johon kokoan joitain omia kielellisiä nokkeluuksiani, mitä välillä tulen pohtineeksi. Kannattaa pistää sivu kirjanmerkkeihin ja suosikkeihin selaimessa! En kirjoita välttämättä uutta ”Ajankohtaista” -sivun artikkelia tähän uutiset -osioon, kun lisään uuden sanasutkautuksen, kielisutkun ”Sanaleikit” -osioon.