Otan osaa Pentti Viherluoto -seuran järjestmään 2020 -vuoden laulukilpailuun kotikaupungissani Turussa. Esivalintademojen perusteella raati seuloo osan osallistujista lokakuussa Turun Kårenilla järjestettävään semifinaaliin, josta taas karsitaan finaaliin ja superfinaaliin esitysten perusteella.

Otan osaa Vuoden 2020 turkulaisen Pentti Viherluodon kunnioittaen hänen tuotantoaan ja iskelmä-historiaansa Pentti Viherluodon seuran järjestämään laulukilpailuun. Esikarsinta-demossani laulan ääniraidalla ”Kaukainen Ystäväni” -tangon, joka menee G-molli/C-molli -kulusta.

Toisena vapaavalintaisena Pentti Viherkosken klassikkosävelmistä valitsin omaan esikarsinta-ääninäytteeseeni kotimaisen Katri Helenankin tunnetuksi tekemään klassikko-humppaan ”Puhelinlangat laulaa”.

Seuraavaksi voit kuunella kilpailuun lähettämäni ääniraidan Pentti Viherkosken sävellyksestä ”Kaukainen ystävä”.

Jälkimmäisenä toinen vapaa-valintainen valintani ”Puhelinlangat laulaa”, jonka myös Katri Helena on tehnyt suomalaisille aikanaan tunnetuksi. ”Puhelinlangat laulaa” menee A-mollista ja se on myös juniori-sarjan pakollinen kappale, mutta itse osallistun aikuisten miesten sarjaan, joten kykenin sen valitsemaan vapaavalintaisena.

Pentti Viherluoto seuran 2020 -laulukilpailu – Esikarsintaäänite, Jere Sumell – Puhelinlangat laulaa

Jos muusikin ammattilaisista koostuva raati seuloo esivalinta-demoni semifinaaliin asti lokakuulle, toivotan kaikki Seuraajani ja musiikki-urastani kiinnostuneet Turun Kåreille kannustamaan minut pärjäämään kisassa Lokakuussa 2020.