Nimeni on Jere Sumell ja aloitettuani tammikuussa 2016 www -ohjelmointi-kurssin koulussa, ajattelin ajan kuluksi tehdä informatiivisen sivun, jossa esittelen itseni. Jos joku ihmettelee sivun osoitetta ”Tuntikirjuri.net”, sen tausta juontaa juurensa PHP:llä valmistamaani pienehköön ohjelmaan ja yritykseeni esitellä ja myydä sitä. Heikon kaupankäyntimenestyksen ansiosta luovuin toistaiseksi ideasta myydä omaa ohjelmaa. Tämänkaltainen esittelysivu, jonka nyt valmistan tähän osoitteeseen, on enemmän kuin omiaan ottamaan paikkansa verkkoviidakossa
ja sen syövereissä.

Tämän sivun taustalla toimii markkinoiden eräs johtava julkaisujärjestelmä. Idea julkaisujärjestelmän käyttöön alustana on perua siitä, kun valmistin Turun AMK:lle opinnäytetyöni tietojenkäsittelyn tradenomi-tutkintoani varten. Valmistuin IT-tradenomiksi Turun ammattikorkeakoulusta helmikuussa 2017 opintosuuntauksena tietojärjestelmät, joiden virallinen suuntautumispolkunimike oli ”ICT-palvelut ja liiketoimintaratkaisut”.

Harrastan myös yrittäjämistä toimintaa opinnäytetyöni aiheeni pohjalta, sillä tämäkin sivu toimii referenssinä yritykselleni konsultoida, myydä ja valmistaa kotisivuratkaisuja turkulaisille yrityksille.