Nykyisin vuonna 2019 voi jo saada jakelusopimuksen omalle musiikille digitaalisiin alustoihin (Spotify, Apple iTunes yms. ) kätevästi itsenäisenä artistina ilman, että levy-yhtiö olisi välistä vetämässä rojalteja.

Itsekin olen valinnut musiikkini jakeluyritykseksi Distrokid –nimisen palvelun, ja olen saanut levyni sekä nykyiset, että tulevat jakeluun mm. Applen iTunesiin ja Spotifyyn.

Jäsenyys maksaa vajaat 20 taalaa vuodessa itsenäiselle artistille, jos tekee kaiken itse, mutta jäsentasoja on myös mm. bändeille.

Cover-biisienkin julkaiseminen Distrokidin kautta onnistuu, sillä jokaisen teoksen lisäämisen yhteydessä kysytään, että onko teosta aiemmin julkaistu, ja mahdollinen julkaisupäivä, sekä kappaleen säveltäjän ja sanoittajan tiedot.

Tutustu Distrokid –jakeluyritykseen tämän linkin kautta tai vaikka pistä omat levysi jakoon! Klikkaamalla alla olevaa linkkiä saa 7% alennuksen!

Let the Spotify royalties flow in!

Mainos

Distrokid – saa 7% alennusta ja pistä levysi digitaalisille julkaisualustoille pienellä rahalla ilman levy-yhtiötä välistävetäjänä!