Liityin taannoin Neobux –nimiseen palveluun. Neobux tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden tienata rahaa lukemalla ilmoituksia heidän verkkosivuiltaan. Neobuxin juridinen toimipaikka on Portugalia ja sivusto toimii myös suomenkielisenä.

Oma kiinnostukseni Neobux –palveluun heräsi, kun kiinnostuin minkälaisia ilmoitukset on, mitä sivustolla tarjoillaan. Lähinnä kyseessä on muita rahan ansaitsemiseen tarkoitettuja mainoksia, ilmoituksia binäärikaupankiäynnistä ja valuuttatreidauksesta, mutta sekaan mahtuu myös muita perinteisempiä ilmoituksia, jotka lupaavat käyttäjilleen rahaa klikkailusta ja sähköposteista.

Olen käyttänyt päivittäin aikaa noin 5 minuuttia mainosten klikkailuun, ja olen tienannut ihan kohtalaisesti. Minimiulosmaksu mielestäni on noin 2$, sitä en ole vielä ansainnut, mutta pikkuhiljaa.

Palvelussa on useita suomalaisia, ja jos haluat liittyä Neobux –palveluun tienaamaan, klikkaa tämän sivun kautta mainosta ja päädyt Neobux –sivustolle. Olen siinä mielessä hyvä suosittelija palveluun, sillä olen aidosti kiinnostunut alalinjani toiminnasta ja aidosti välitän, mitä muille Neobux –palvelussa jäsenille oleville tapahtuu.

Jos siis rahan ansainta kiinnostaa, ja kiinnostusta löytyy ilmoitusten klikkailuun, niin Neobuix –palvelu saattaa olla jotain sinulle.