Pikavippi on kätevä tapa järjestää tilapäisesti omaa taloutta kuntoon. Vivus -niminen pikavippifirma toimii Suomessa ja mikä parasta, ensimmäisen vipin sieltä saa ilman korkoa, ja senkin jälkeen korot on killpailukykyiset muihin firmoihin verrattuna.

Kyseisen pikavippi-yrityksen (Vivus) asiakaspalvelu on ystävällistä, ja hyvin raha-asiansa hoitanut henkilö saa jatkossakin lainaa heitä. Toisin, kuten monet muut vippifirmat edellyttävät säännöllisiä tuloja, tai ainakin ilmoittamaan tulot firmalle ennen vipin hyväksymistä, ensimmäisen Vivus-vipin hyväksyntä edellyttää ainoastaan luovuttaa kyseiselle yritykselle tarkistusmahdollisuuden omiin luottotietoihin. Tämä tapahtuu käteästi verkkopankkitunnuksilla.

Ennen ensimmäistä eräpäivääni ystävällinen naishenkilö saattaa jopa soittaa ihan puhelimella tämän vippifirman suomen kielisestä asiakaspalveluta, ja kertoa eri mahdollisuuksista maksaa velka takaisin heille. Lainan voi siirtää pientä korvausta vastaan joko kahdella viikolla tai kuukaudella.

Avoimen velkasaldon ja lisälainan haun voi kätevästi hoitaa kirjautumalla yrityksen yksinkertaiseen asiakasjärjestelmään heidän nettisivuillaan.

Linkki avautuu uuteen ikkunaan.