Vaikka olen musisoinut koko ikäni, tosiaan kulttuurin harrastaminen ei ole rajoittunut ainoastaan musisointiin, vaan lapsuudestani löytyy myös muutamien vuosien kausi, jolloin olin näyttelemässä turkulaisessa lapsi-ja -nuorisoteatteri Hupsis Ry:ssä. Kyseistä ryhmää ei enää ole olemassa.

Vaikka sainkin vain hovinarrin ja kerjäläisen roolin ensimmäisessä näytelmässäni, toisessa oltuani koulupoika koulutyttöä näyttelevän Emmin vastanäyttelijänä roolit eivät tosiaan olleet suuria, mutta kaikki se harjoittelu, harjoitukset, yms. mikä liittyi teatteritoimintaan antoi eväitä rohkaistua esiintyjänä myöhemmässä elämässä.

Samalla pääsin tutustumaan teatterin tekoon, ja näin, kuinka raskasta lopulta näyttelijän työ tai ylipäätään näyttelijänä teatterissa toimiminen voikaan olla: En ole koskaan edes harkinnut hakeutuavni näyttelijäkorkeakouluun.

Bändimme iltamavideon kuvaajavideoryhmä Star Zone kuvasi 2000-luvun alussa Turussa vapaaehtoisiin toimijoihin perustuvan suurtuotannon ”Vapaapudotus”, jossa olin näyttelemässä yhdessä kohtauksessa illan orkesterin rumpalia, mutta kohtaus ei päätynyt koskaan valkokankaalle.

En ole ehkä tarpeeksi profiloitunut teatteripiireissä, sillä kun hain eräästä turkulaisesta teatterista työpaikkaa, en tullut valituksi edes haastatteluun.